De foto hierboven hangt inmiddels mooi aan de muur. Fotograaf Jos Reinders kreeg gisteren een van de bewoners van deze inmiddels gesloopte woningen op bezoek in ons Kunstwarenhuis. Een bijzonder gesprek volgde op het zien van deze foto. Dit soort contacten en gesprekken vinden ook plaats bij ons. Dat hoort erbij en verbindt mensen.

Inmiddels biedt het Kunstwarenhuis onderdak aan 15 exposities en het aantal groeit nog. Er is een duidelijk verschil van sfeer tussen de begane grond en de eerste verdieping. Dat was in de tijd van V&D ook al. Boven intiem, onder groot en vooral hoog. We stoeien nog een beetje met de aankleding, om zo het verschil minder groot te laten zijn. In juli zal dat verschil al minder zijn.

Op de begane grond vindt u nu werk van Arlaque, Joep Deumes, Anita Hondong, Katja Kubben, Gerd Schiffler, project Uaithne en Werkplaats K. Dit alles in een mix met een expo van Continium en een aantal vogels van het Ludok project Bird Installation Day.

De eerste verdieping laat werk zien van Liesbeth Litsenburg, Jos Reinders, Jan Pillaerds, Jacco Simons, Jos Lempers en Ijlona Schols. De expo van Apart is in voorbereiding voor aankomend weekend.

Voor de maand juli hebben we al erg veel aanvragen. Daaruit hebben we een mooie mix gemaakt met het accent Kunstwarenhuissfeer. Iedereen die zich nog aan wil melden. Kijk op de knop deelnemers en plan dan bij voorkeur in augustus en september.
 


Comments
Leave a Reply